Corporation adalah sebuah syarikat Penyelesaian Teknologi yang menyediakan Penyelesaian Teknologi Terkini & Kandungan Media Digital kepada Organisasi. Produk Inovatif kami membolehkan Organisasi mendapatkan Penyelesaian Teknologi Terkini untuk bergerak seiring dengan Keperluan Pasaran Semasa, Meningkatkan Tahap Perkhidmatan Pelanggan dan Mengurangkan Risiko.
  •   PERBANKAN & INSURANS
  •   PEMBUATAN
  •   MINYAK & GAS
  •   KERAJAAN
  •   PENDIDIKAN
  •   TEKNOLOGI DIGITAL
  •   TEKNOLOGI RANTAIAN BLOK
  •   ROBOTIK PINTAR
  •   SOLUSI KESELAMATAN
  •   SOLUSI PERNIAGAAN INOVATIF

    PENGUMUMAN TERKINI
NOVEMBER, 2021
SPECIALMAS.COM
COMPUREX sedang memulakan & menyediakan Platform Beli-belah Dalam Talian baharu, SpecialMas.com.
 
OKTOBER, 2021
UTHM - SISTEM PENGURUSAN PEJABAT PERUMAHAN(HOMS)
COMPUREX telah berjaya melaksanakan & menggunakan Sistem Mgmt Pejabat Perumahan (HOMS) untuk UTHM.
 
SEPTEMBER, 2021
NUVIGO.COM
COMPUREX telah berjaya melancarkan NUVIGO.COM, Pelantar Beli Belah Penjagaan Kesihatan Dalam Talian eDagang
 
OGOS, 2021
KOPENAS-MART
COMPUREX telah memulakan Platform Dalam Talian eDagang Baharu dengan Onev Development Sdn Bhd. Pelaksanaan Sistem yang disebut KOPENAS-MART membolehkan Ahli mendapat keuntungan daripada membeli-belah dalam talian.
 
JULAI, 2021
TECHBARU.COM
COMPUREX telah berjaya menyediakan TECHBARU.COM, Pelantar Beli Belah Teknologi Dalam Talian eDagang
 
JUN, 2021
JIMATNOW
Berjaya menjalankan ujian penuh yang dilakukan oleh pengguna awam yang dijemput oleh Pelantar Atas Talian e-Dagang JIMATNOW.COM, serta akan dilancarkan secara rasmi tidak lama lagi.
 
MAY, 2021
JIMATNOW
Berjaya menyediakan Pelantar Atas Talian e-Dagang JIMATNOW.COM
 
MAC, 2020
SUK SELANGOR - DIGITAL PERSONNEL MGMT SYSTEM (SDPMS)
COMPUREX telah berjaya melaksanakan & penambahan ciri ke dalam Digital Personnel Mgmt System (SDPMS) untuk SUK Selangor.
 
FEB, 2020
UTHM - MiFARE CARD READER
COMPUREX telah berjaya menjalankan latihan integrasi profesional kepada UTHM untuk MiFARE Card Reader.
 
JAN, 2020
SELAMAT TAHUN BARU CINA
Kami ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada semua kakitangan, rakan niaga, pelanggan dan rakan sekerja kami.
 
DIS, 2019
SALAM HARI NATAL
Semoga Semangat Krismas ini akan membawa Cinta, Kedamaian & Keceriaan kepada semua Staf, Rakan & Pelanggan kami. Nikmati masa yang indah ini bersama Keluarga & Kawan anda semasa percutian Krismas, SELAMAT HARI NATAL!
 
NOV, 2019
SUK SELANGOR - SELANGOR DIGITAL PERSONNEL MGMT SYSTEM (SDPMS)
COMPUREX sedang menjalankan ujian profesional bagi Sistem Pengurusan Personel Digital Selangor (SDPMS) bersama dengan SUK Selangor.
 
OCT, 2019
SISTEM JURUWANG AMBANK – PENDAFTARAN DUITNOW
COMPUREX telah memulakan projek sistem baharu dengan AmBank. Pelaksanaan sistem yang dipanggil Pendaftaran DUITNow merupakan cara yang mudah dan senang untuk pembayaran serta-merta kepada mana-mana nombor telefon bimbit dan nombor kad pengenalan dengan mana-mana Bank.
 
SEPT, 2019
ADVANCE CONTROL SYSTEM - ACS™
COMPUREX sedang melaksanakan ADVANCE CONTROL SYSTEM (ACS™), ACS™ ialah penyelesaian bersepadu yang maju untuk menguruskan aplikasi mudah alih perusahaan. ACS™ ialah satu set proses dan teknologi yang tertumpu pada menguruskan peranti mudah alih, rangkaian tanpa wayar dan perkhidmatan pengkomputeran mudah alih dalam konteks perniagaan. Ia juga boleh mengawal kenderaan, alat-alat, IoT dan lain-lain lagi.
 
AUG, 2019
AMBANK GROUP – PELAKSANAAN CIRI-CIRI TAMBAHAN SISTEM AMONLINE
COMPUREX telah berjaya membuat dan melaksanakan ciri-ciri tambahan kepada Sistem AmOnline semasa untuk Kumpulan AmBank diseluruh negara.
 
JULAI, 2019
SUK SELANGOR - DIGITALOFFICE™ SISTEM PENGURUSAN KEHADIRAN DAN CUTI DIGITAL
COMPUREX telah dianugerahkan oleh SUK Selangor bagi membangunkan satu sistem yang dipanggil Sistem Pengurusan Kehadiran dan Cuti Digital.
 
JUN, 2019
UTHM – MiFARE CARD READER
COMPUREX telah berjaya menjalankan latihan integrase profesional untuk MiFARE Card Reader.
 
MEI, 2019
SISTEM PENGURUSAN ePEROLEHAN DIGITAL
Sistem Pengurusan ePerolehan Digital adalah Platform Perolehan Lanjutan yang Membantu dan Menolong Perusahaan Kecil Sederhana (SME) serta Syarikat Besar untuk Membuat Invois / PO secara efektif, Mengesan dan Mengurus Pembekal / Penjual mereka menggunakan Teknologi Digital Terkini. Dengan Organisasi Sistem Pengurusan e-Perolehan Digital, ia boleh menyediakan persekitaran yang lebih kondusif dan progresif bagi Pengurusan Perolehan dalaman dan Pengurusan Pembekal / Vendor mereka.
 
APRIL, 2019
DASHEVENT™ SISTEM PENGURUSAN ACARA MUDAH ALIH DIGITAL
DashEvent™ adalah platform yang membolehkan pengurus dan penganjur acara memberi akses acara kepada pengunjung melalui peranti mudah alih. Pada dasarnya, DashEvent™ menjadikan peranti mudah alih anda sebagai panduan acara mudah alih! Mempunyai DashEvent™ di telefon bimbit mereka diterjemahkan ke dalam pengalaman yang berguna dan kerumitan untuk hadirin untuk pelbagai acara, persidangan dan seminar.
 
MAC, 2019
AMBANK GROUP – PELAKSANAAN CIRI-CIRI TAMBAHAN SISTEM AMONLINE
COMPUREX telah dilantik untuk melaksanakan ciri-ciri tambahan Sistem AmOnline semasa bagi Kumpulan AmBank.
 
FEB, 2019
DASHVISION™ – SISTEM CUTI PINTAR
Sistem Cuti Pintar merupakan Sistem Pengurusan Cuti Terkini yang membantu Pertubuhan untuk menguruskan & memantau cuti staf dengan Mudah & Tepat. Ia datang dengan aplikasi mudah alih yang membolehkan kakitangan untuk melihat & memohon cuti baru, pemantauan mudah & kelulusan untuk pengurus & jabatan sumber manusia.
 
JAN, 2019
DASHVISION™ – SISTEM TUNTUTAN PINTAR
Sistem Tuntutan Pintar adalah sistem pengurusan tuntutan berasaskan web & aplikasi mudah alih di mana pekerja boleh menguruskan tuntutan dan mengemukakan tuntutan dalam talian dengan resit yang diimbas. Solusi ini membolehkan pekerja menyemak status tuntutan, pengiraan-auto kelayakan tuntutan dengan mudah, di mana HR atau Jabatan Kewangan dapat meluluskan tuntutan pada bila-bila masa, di mana sahaja.
 
DIS, 2018
PENGEDARAN SISTEM PENGURUSAN PENJADUALAN AUTOMASI JCH-MY HEX - HSMS
COMPUREX merancang untuk menggunakan Sistem Pengurusan Penjadualan Automatik HEX (HSMS) adalah untuk JCH-MY pada minggu ke-3 Disember. Sistem ini membolehkan JCH-MY untuk meningkatkan aliran proses perancangan dan pengeluaran mereka.
 
DIS, 2018
SALAM HARI NATAL
Semoga Semangat Krismas ini akan membawa Cinta, Kedamaian & Keceriaan kepada semua Staf, Rakan & Pelanggan kami. Nikmati masa yang indah ini bersama Keluarga & Kawan anda semasa percutian Krismas, SELAMAT HARI NATAL!
 
NOV, 2018
WAREHOUSE TRACKING SYSTEM - WTS™
COMPUREX telah melancarkan WAREHOUSE TRACKING SYSTEM (WTS™), WTS™ adalah sistem pengurusan gudang lengkap dan komprehensif untuk menyokong dan mengoptimumkan kemudahan gudang, penyimpanan, dan pusat pengedaran inventori. Ia juga memantau dan melaporkan pergerakan inventori serta status dan keadaan inventori. Penyelesaian ini akan membantu dan memperbaiki bagaimana organisasi akan memantau dan meningkatkan proses yang mengendalikan bahan mentah dalam hubungan dengan produk siap akhir dan akhirnya penghantaran mereka ke destinasi akhir.
 
OKT, 2018
JCH-MY (HITACHI) HEX AUTOMATION SCHEDULING SYSTEM MGMT - HSMS
Pada masa ini COMPUREX melaksanakan HEX Automation Scheduling Management System (HSMS) untuk JCH-MY, pengeluar penyaman udara terkemuka di Malaysia untuk mencepatkan aliran proses penjadualan dan pengeluaran mereka. HSMS merupakan produk utama iaitu sistem penjadualan serba boleh dan mantap yang membolehkan kilang-kilang atau mana-mana aliran keperluan penjadualan pengeluaran dilaksanakan dengan mudah dan dalam masa yang singkat. HSMS boleh disesuaikan dengan cepat untuk diintegrasikan ke mana-mana sistem berlatar belakang ERP atau sistem lain seperti yang dimahukan.
 
SEPT, 2018
PRODUCTION TRACKING SYSTEM - PTS™
COMPUREX telah melancarkan PRODUCTION TRACKING SYSTEM (PTS™), PTS™ merupakan penyelesaian End-to-End untuk pengesanan pengeluaran yang akan membolehkan organisasi mengesan aliran pengeluaran mereka dari bahan mentah masuk sehingga ke produk siap lengkap. Ianya adalah reka bentuk modular dan berskala untuk memenuhi pembangunan organisasi dan memperluaskan pelan, semasa dan seterusnya.
 
OGOS, 2018
ADVANCE DIGITAL GENERATOR - DGEN™
COMPUREX telah melancarkan ADVANCE DIGITAL GENERATOR (DGEN™), DGEN™ adalah sistem digital terperinci yang menghasilkan dan menguruskan pengenalan digital dan profil produk, individu dan barang dalam peralihan atau kerja yang sedang dijalankan dapat dikesan secara mata nyata. Proses pendigitan ini akan membantu organisasi untuk mengukur dan mengesan hasil pengeluaran mereka, disamping memantau sebarang pembaziran atau barang-barang yang ditolak.             
 
JULAI, 2018
SMARTFORM™
COMPUREX telah melancarkan SMARTFORM™, SMARTFORM™ adalah Penyelesaian Borang Elektronik Pintar terkini. Ia datang dengan keupayaan yang komprehensif termasuk SmartForm (e-Borang) untuk menangkap secara digital & memproses maklumat, e-Tandatangan membolehkan pelanggan untuk menandatangani secara eletronik, Pengecaman Aksara Optik (OCR) untuk membolehkan penangkapan teks bercetak secara automatik ke teks digital dan e-Dokumen kerana membenarkan penukaran e-Borang kepada PDF atau format dokumen lain bagi Pencetakan & Pemfailan.
 
JUN, 2018
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN
Kami ingin mengucapkan dan berkongsi hari yang bahagia ini bersama-sama rakan perniagaan, kakitangan, pelanggan dan rakan kongsi kami. Marilah kita menyebarkan semangat sejati Hari Raya.
 
MEI, 2018
SISTEM PENGURUSAN PERUSAHAAN - EMS™
COMPUREX telah melancarkan SISTEM PENGURUSAN PERUSAHAAN (EMS™), EMS™ adalah satu Solusi Bersepadu Terperinci untuk Mengurus Aplikasi Mudah Alih Perusahaan. EMS™ adalah satu set proses dan teknologi yang memberi tumpuan kepada pengurusan peranti mudah alih, rangkaian tanpa wayar, dan perkhidmatan pengkomputeran mudah alih yang lain dalam konteks perniagaan. Peranan EMS™ yang disediakan telah menjadi semakin penting menguruskan peranti pengkomputeran mudah alih ini selamat dan mematuhi dasar keselamatan syarikat.
 
APRIL, 2018
SMART ATTENDANCE SYSTEM™
COMPUREX telah melancarkan satu produk inovatif iaitu “Smart Attendance System™”, yang dapat membantu organisasi mengawasi Kehadiran Pekerja dengan mudah dan tepat. Kod QR Digital akan digunakan di dalam sistem “Smart Attendance System™” dapat mengurangkan kos syarikat dan masa yang diambil untuk melaksanakan penyelesaian itu kerana tidak memerlukan sistem rakaman kehadiran khas mahupun peralatan.
 
MAC, 2018
DIGITAL CERTIFICATE AUTHENTICATION - DCA™
COMPUREX melancarkan sistem “DCA™(Digital Certificate Authentication)”, Penyelesaian Dokumen Pengesahan yang maju. Ia dibangunkan dengan keupayaan yang komprehensif untuk penggesahan dan pemprosesan maklumat secara digital. Dengan DCA™, organisasi dapat memanfaatkan Teknologi Digital terkini untuk mengesahkan sesuatu dokumen dengan lebih tepat dan selamat
 
FEBRUARI, 2018
DIGITAL MARKETING SYSTEM - DMS™
COMPUREX telah melancarkan “DMS™ (Digital Marketing System)”, merupakan sebuah platform pemasaran yang membantu Perusahaan Kecil Sederhana serta Syarikat Besar untuk memasarkan produk dan perkhidmatan secara bermanfaat dengan mengunakan Teknologi Digital yang terkini. Dengan DMS™, Organisasi dapat menyediakan persekitaran yang lebih kondusif dan progresif.Seterusnya, ia juga memberikan impak positif kepada bagaimana mereka menjalankan perniagaan dengan pelanggan serta mendapat manfaat segera untuk meningkatkan pendapatan dan jumlah jualan mereka.
 
JANUARI, 2018
BBS - POS SYSTEM™
COMPUREX telah melancarkan, “Better Business Solution (BBS) POINT OF SALES SYSTEM (POS) ™, yang merupakan lanjutan sistem POS di dalam “Speciality Retail POS Space”. Ia direka khas bersesuaian dengan kerja dalam pelbagai industri seperti Perabot, Restoran, Pasar Mini, Pakaian, Sukan, Elektronik, Farmasi dan sebagainya. Sistem BBS POS™ membantu perniagaan untuk bekerja dengan lebih cekap dan berkesan. Ini akan menghasikan perkhidmatan pelanggan dan tahap kepuasan yang akan menghasilkan jualan serta keuntungan yang lebih baik.
 
OKTOBER, 2017
SMARTPAD™ - ADVANCED INTEGRATED SMART TABLET
CompuRex Group telah berjaya melancarkan satu pembaharuan produk yang dikenali sebagai SMARTPAD™. Ia dilengkapi dengan kecanggihan teknologi yang dikenali sebagai ALL-IN-ONE Built-in seperti Biometric Reader, Pengimbas MyKad, Smart eForm dan Tandatangan Digital. Sila rujuk laman web http://www.dashvision.com untuk maklumat lanjut.
 
OKTOBER, 2017
SELAMAT HARI DEEPAVALI
Pada Hari Perayaan yang Istimewa ini, Kami ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Deepavali. Kami Mengharapkan Perayaan Tahun ini memberi Cahaya Kegembiraan, Kemakmuran dan Kebahagiaan untuk anda semua.
 
SEPTEMBER, 2017
SUPPORTCASE - PLATFORM PERKHIDMATAN PELANGGAN DALAM TALIAN
Compurex Group telah melaksanakan satu platform sokongan untuk pelanggan yang dinamakan sebagai SUPPORTCASE. Ia adalah Platform Perkhidmatan Sokongan untuk Pelanggan Dalam Talian yang membantu Organisasi Menguruskan & Mengesan Isu-isu yang berkaitan secara tidak langsung ia dapat Membina Hubungan Yang Lebih Teguh dengan Pelanggan.
 
OGOS, 2017
SISTEM AUTO KEWANGAN AMBANK - PELANCARAN NATIONWIDE
MAXVIGO telah berjaya melancarkan Sistem Auto Kewangan AmBank di seluruh negara. Sistem Auto Kewangan AmBank adalah Penyelesaian Inovatif Terkini (SmartPad & Aplikasi) untuk mempercepatkan proses kelulusan permohonan Pinjaman Kereta Pelanggan.
 
JULAI, 2017
MELANGKAH KE DALAM ASIA TENGGARA (SEA) PLATFORM MEDIA DIGITAL
Advanced Platform Sdn Bhd, Anak Syarikat CompuRex Corporation telah menandatangani Perjanjian Perkongsian Kerjasama mTouche Bhd bersama membangunkan Inovatif Media Digital & Platform Infotainment untuk Pasaran Asia Tenggara (SEA).
 
JUN, 2017
SISTEM PEMBIAYAAN AUTO AMBANK - PELANCARAN PILOT
MAXVIGO telah melancarkan Pilot bagi Sistem Auto Kewangan AmBank. Sistem Auto Kewangan Ambank adalah Penyelesaian Komprehensif Terkini untuk mempercepatkan tempoh proses kelulusan permohonan Pinjaman Kereta Pelanggan.
 
JUN, 2017
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN
Kami ingin mengucapkan dan berkongsi hari yang bahagia ini bersama-sama rakan perniagaan, kakitangan, pelanggan dan rakan kongsi kami. Marilah kita menyebarkan semangat sejati Hari Raya.
 
MEI, 2017
AMBANK TELLER SYSTEM – CASA ONBOARDING
MAXVIGO telah berjaya melancarkan Sistem Teller daripada Casa Onboarding di kesemua 175 cawangan Ambank Seluruh Negara. Perlaksanaan ini dijangka akan menaikkan kedudukan Ambank sebagai sebuah bank terkemuka di Malaysia. Sistem ini dapat meningkatkan hubungan dengan pelanggan di mana pelanggan boleh menyelesaikan proses permohonan mereka dalam tempoh yang singkat dengan menjadikan ia cepat dan mudah.
 
APRIL, 2017
SISTEM PEMBIAYAAN AUTO AMBANK
MAXVIGO telah dilantik untuk melaksanakan Sistem “Auto Finance” Ambank.Sistem Auto Finance ini membenarkan Ambank untuk mnguruskan permohonan Loan kereta serta membantu dan memudahkan pelanggan untuk memohon & memperoleh kelulusan dengan cepat. Ia juga membantu Ambank unruk meningkatkan pendapatan dengan mendaftarkan pelanggan mengunakkan sistem ini.
 
MAC, 2017
SISTEM TELLER AMBANK
MAXVIGO telah memulakan pelaksanaan projek iaitu Sistem Teller dengan AmBank. Pelaksanaan sistem membantu mengurangkan kerja Teller Bank supaya dapat mempercepatkan urusan perbankan berkaitan dengan pelanggan Ambank. System ini juga dapat mengurangkan kos serta mengurangkan pengunaan kertas dengan mengantikan kepada eForm.
 
FEBRUARI, 2017
PRODUK FAMA KE NEGARA CHINA
DashBerry Corporation telah diberi kuasa untuk mempromosikan projek Produk FAMA ke pasaran China. Produk FAMA terdiri daripada Produk Pertanian Segar dan Produk Makanan Yang Diproses di bawah jenama AGROMAS.
 
JANUARI, 2017
SELAMAT TAHUN BARU 2017
Moga tahun 2017 ini membawa limpahan kekayaan dan kebahagiaan kepada rakan kongsi dan para pelangan kami. Kami akan memastikan kesemua perkhidmatan kami akan dipertingkatkan dan berharap akan lebih banyak peluang untuk bekerja bersama-sama pada masa akan datang. Kami mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina 2017.
 
DISEMBER, 2016
SELAMAT HARI KRISMAS
Semoga Semangat Hari Krismas membawa Kasih Sayang, Keamanan & Kegembiraan kepada semua Staf, Rakan Kongsi & Pelanggan kami. Nikmati masa yang indah bersama Keluarga & Sahabat anda semua semasa cuti perayaan Hari Krismas, SELAMAT HARI KRISMAS!
 
NOVEMBER, 2016
DASHVISION - SISTEM PENGURUSAN PENGESANAN iSEND
DASHVISION telah mengemaskini versi terbaru Sistem Pengurusan Pengesanan Servis (sTRACK) kepada iSEND Sistem Pengurusan Pengesanan.
 
OKTOBER, 2016
SELAMAT HARI DEEPAVALI 2016
Pada Oktober 2016, penganut agama Hindu menyambut Hari Deepavali. DASHVISION mengucapkan "Selamat Hari Deepavali" kepada semua dan kami harap Diwali 2016 kali ini membawa kejayaan dan kebahagiaan kepada anda.
 
SEPTEMBER, 2016
SISTEM PENGURUSAN PENGESANAN ACARA TPM
DASHVISION telah memulakan versi baru Sistem Pengurusan Pengesanan Acara untuk Timbalan Perdana Menteri (TPM).
 
OGOS, 2016
DASHVISION - SISTEM PENGURUSAN sTRACK
DASHVISION sedang melaksanakan Sistem Pengurusan Pengesanan Servis (sTRACK) dalam melancarkan sistem untuk pasaran perusahaan.
 
JULAI, 2016
DASHVISION - SISTEM PENGURUSAN dTRACK
DASHVISION telah berjaya melancarkan sistem yang baru bernama Sistem Pengurusan Pengesanan Penghantaran (dTRACK) yang dikhususkan untuk mengesan penghantaran barang secara lebih efektif.
 
JUN, 2016
SISTEM PENGURUSAN PENGESANAN ACARA PPM
DASHVISION telah berjaya mengemaskini versi terbaru Sistem Pengurusan Pengesanan Acara Pejabat Perdana Menteri.
 
MEI, 2016
DASHVISION - SISTEM PENGESANAN LOGISTIK DAN INVENTORI
DASHVISION telah memperkenalkan sistem baru iaitu Sistem Pengesanan Logistik Dan Inventori
 
APRIL, 2016
DASHVISION - SISTEM PENGURUSAN PEMBERITAHUAN MUDAH ALIH
DASHVISION telah mengeluarkan versi terbaru Sistem Pengurusan Pemberitahuan Mudah Alih yang pakar dalam pengurusan pengesanan acara
 
MAC, 2016
DASHBERRY CORPORATION
DASHBERRY adalah Syarikat Penyelesaian Logistik yang menyediakan Pengangkutan Udara, Darat, dan Laut, Penghantaran Barang, Pemupukan Perkhidmatan dan lain-lain. Sebarang pertanyaan , sila layari http://www.dashberry.com
 
FEBRUARI, 2016
SAMSUNG KNOX - PLATFORM KESELAMATAN TELEFON BIMBIT
Berikutan kemas kini yang memperkenalkan KNOX 2.6 pada 22 Feb , DASHVISION kini memulakan Samsung KNOX dalam usaha melancarkan produk untuk pasaran perusahaan
 
JANUARI, 2016
JCI HITACHI - iTRACK INVENTORY MGMT SYSTEM
DASHVISION telah menyempurnakan dan menyampaikan perkhidmatan JCI-HITACHI iTRACK Inventory Mgmt System untuk Hitachi Air Conditioning Solutions.
 
DISEMBER, 2015
iTRACK INVENTORY MGMT SYSTEM
DASHVISION telah melancarkan sistem baru iaitu iTrack Inventory Management System yang pakar dalam pengesanan inventori yang berkelajuan tinggi.
 
NOVEMBER, 2015
SISTEM HIBURAN GLOBAL-PENGURUSAN PERHUBUNGAN PELANGGAN
DASHVISION telah berjaya menyempurnakan dan melaksanakan Sistem Ahli Panel yang baru.
 
OKTOBER, 2015
HITACHI - SISTEM PERMOHONAN e-PESANAN
DASHVISION telah berjaya menyediakan dan melaksanakan Sistem Permohonan e-Pesan untuk HITACHI.
 
SEPTEMBER, 2015
HITACHI - iTRACK INVENTORY MGMT SYSTEM
DASHVISION telah ditugaskan untuk menyediakan dan melaksanakan perkhidmatan iTRACK Inventory Mgmt System untuk Hitachi Air Conditioning Products.
 
OGOS, 2015
PEJABAT PERDANA MENTERI
DASHVISION sedang melaksanakan penambahbaikan baru untuk platform komunikasi yang selamat untuk Perdana Menteri.
 
JULAI, 2015
DASHVISION - PENGURUSAN PERHUBUNGAN PELANGGAN
DASHVISION sedang melaksanakan sistem yang baru untuk Pengurusan Perhubungan Pelanggan.
 
JUN, 2015
HITACHI - SISTEM PERMOHONAN e-PESANAN
DASHVISION telah dilantik untuk melaksanakan Sistem Permohonan e-Pesanan untuk HITACHI.
 
MEI, 2015
QAYS GLOBAL - LAMAN WEB KORPORAT
QAYS Global telah melancarkan versi terbaru Laman Web Korporat mereka yang dipertingkatkan oleh Compurex.
 
APRIL, 2015
SISTEM PERMAINAN GLOBAL-PENGURUSAN PERHUBUNGAN PELANGGAN
DASHVISION kini sedang melaksanakan Sistem Pengurusan Perhubungan Pelanggan untuk SISTEM PERMAINAN GLOBAL.
 
MAC, 2015
PEJABAT PERDANA MENTERI (PPM)
DASHVISION sedang melaksanakan penambahbaikan baru keselamatan platform komunikasi PM
 
JANUARI, 2015
SISTEM PERMAINAN GLOBAL - APLIKASI MUDAH ALIH
DASHVISION sedang melaksanakan iOS & Android Native App Mudah Alih untuk Kasino Antarabangsa.